In een mooi keukenontwerp, hoort natuurlijk een spoelbak. In het dagelijks leven wordt de spoelbak misschien wel het vaakst gebruikt van alle keukenonderdelen. Niet alleen kunt u hier uw handen wassen, maar ook uw groentes en de vuile vaat. Er zijn talloze soorten spoelbakken voor uw keuken. Keuken spoelbakwinkel heeft spoelbakken in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Zo hebben we RVS spoelbakken en keramische spoelbakken, maar ook granieten spoelbakken en betonlook spoelbakken. Er is dus altijd een keuken wasbak die bij uw interieur past. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan keukenkranen en accessoires om uw keuken compleet te maken.

RVS Spoelbakken

Een van de populairste materialen voor spoelbakken is RVS. De RVS spoelbak is geliefd, omdat dit type spoelbak duurzaam en eenvoudig te onderhouden is. RVS is een degelijk en praktisch materiaal, dat niet snel kan worden beschadigd. Krassen in een RVS spoelbak komen dus niet snel voor. Een ander voordeel van het materiaal RVS is dat het materiaal heel licht is. Een keukenblok met rvs spoelbak is dus eenvoudig te monteren.

De RVS spoelbakken zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er de spoelbak groot of spoelbak klein. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele of een dubbele spoelbak RVS. Ook is deze spoelbak in zowel hoekige als ronde designs verkrijgbaar. Een RVS spoelbak past dus bij ieder type aanrecht, of je nu een moderne of juist een traditionele keuken hebt.

Keramische spoelbakken

Bent u op zoek naar een duurzame, maar toch unieke spoelbak? Dan is een keramische spoelbak een goede keuze. Onze keramische spoelbakken zijn gemaakt van natuurlijke materialen, die kras- en slagbestendig zijn. Ook zijn deze spoelbakken eenvoudig te onderhouden. Hierdoor gaan de keramische spoelbakken jarenlang mee. De keramische spoelbak inbouw is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte keramische spoelbak of zwarte spoelbak, maar er zijn ook andere uitvoeringen mogelijk. Er is dus altijd een kleur keramische spoelbak die past bij uw interieur.

Niet alleen de keuze in kleur, maar ook de keuze in afmetingen van de keramische spoelbak is groot. Heeft u bijvoorbeeld de ruimte nodig? Dan is een dubbele keramische spoelbak een goede oplossing. Maar u kunt ook kiezen voor een enkele keramische spoelbak, een keramische spoelbak inbouw, tussenbouw of opbouw. Zo vindt u altijd een keramische spoelbak die past bij uw ruimte en woonwensen.

Granieten spoelbakken

Bent u op zoek naar een hygiënisch en onderhoudsvriendelijke spoelbak? Een granieten spoelbak keuken is voorzien van een antibacterieel oppervlak. Dit zorgt ervoor dat bacteriën zich niet snel verspreiden. Dit is ideaal in een keuken waar met verschillende voedingswaren wordt gewerkt. Een spoelbak graniet geeft uw keuken een natuurlijke look. Het materiaal heeft een subtiele glans. De granieten spoelbak komt ook mooi tot zijn recht in een graniet aanrechtblad. Spoelbakken graniet zijn een toevoeging voor iedere keuken.

Betonlook spoelbakken

Wilt u uw keuken afmaken met een spoelbak betonlook? Betonlook spoelbakken zijn gemaakt van graniet, maar ze lijken door de afwerking op beton. Dit maakt dit een perfect materiaal voor uw spoelbak keuken. Graniet is steviger dan beton en neemt minder makkelijk bacteriën op. Als u op zoek bent naar een praktische spoelbak met een luxe uitstraling, zijn de spoelbakken betonlook de juiste keuze voor u. De betonlook spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wilt u een grote spoelbak? Bekijk dan eens de dubbele spoelbakken.

Keukenkranen

Bij een zorgvuldig uitgekozen spoelbak hoort natuurlijk een bijpassende keukenkraan. U kunt kiezen uit een ruim aanbod keukenkranen met verschillende bedieningen. Zo zijn er kranen met een greep of knop, een sensor, een hendel of een kruisgreep. Bij iedere stijl past een andere kraan. Bent u op zoek naar een nostalgische keukenkraan of een klassieke keukenkraan? Dan kunt u kiezen voor een kraan met een dubbele draaiknop. Bij een moderne keuken past vaak een design keukenkraan of een rvs keukenkraan. Bekijk bijvoorbeeld eens de franke zwarte kraan.

Accessoires

Wilt u uw keuken compleet maken met keukenaccessoires? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zeepdispenser, snijplank, korfplug gootsteen of reinigingsproducten? Of zoekt u een afvalsysteem keuken? In ons uitgebreide assortiment vindt u de accessoires die uw interieur compleet maken. Of u nu op zoek bent naar een houten snijplank, een glazen snijplank of een vaatkorf: met onze keukenaccessoires vindt u altijd de perfecte toevoeging voor uw keuken.

Combi deals

Bent u op zoek naar een spoelbak met bijpassende keukenkraan? Wilt u graag een complete set? En zoekt u bijvoorbeeld een koperen spoelbak? Bekijk dan een van onze combi deals. Met een combi deal heb je een spoelbak met keukenkraan voor een voordelige prijs. De combi deals bestaan diverse soorten spoelbakken in verschillende uitvoeringen, zoals koper, zilver en goud. De combi deal spoelbak en kraan bevat een kraan in dezelfde uitvoering. U hoeft dus zelf niet op zoek naar een kraan in een bijpassende kleur of uitvoering.